Auktion

 

Askersunds Auktionskammare

Askersunds Auktionskammare HB Norströmsgatan 1 69632 Askersund Tel: 0708-33 44 63

Bildspel med auktionsbilder.

Bilder kommer några dagar före auktion

(vi reserverar oss för eventuella ändringar )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handla på auktion

 

Att köpa: Vi tar kontant betalning, Bankkort

och kreditkort. (Ej American express).

Alla köpare måste registrera sig för att erhålla ett kundnummer. Då erhåller man en nummerskylt att hålla upp vid budgivning.

Vid köp visas nummerlappen upp och köpen registreras på respektive köpare, när man så har handlat färdigt ber man om en sammanställning och kan således betala alla inköp på en gång.

Påslag sk. Slagavgift 10:- per utrop upp till 190:-

Från 200:- och uppåt tillkommer 20:- I slagavgift.

Ansvar: Alla varor säljes i befintligt skick och det är upp till köparen att vara uppmärksam på eventuella skador och dylikt. Vi lämnar 1 v. garanti på elektronikprodukter.

 

Anbud: Vi tar emot anbud via blanketter som finns i auktionslokalen alt. via mejl som kan lämnas fram till 18 timmar före auktionsstart.

Lämnar du via mejl så svarar vi när anbuden är registrerade.Får du ingen bekräftelse är det säkrast med telefonkontakt. Vi kollar av mejlen regelbundet, men var gärna ute i god tid. Alltså vi en Auktion kl 13.00 vill vi ha anbuden före kl.10.00 dagen innan så att vi hinner lägga in anbuden i god tid . Obs! Förutom slagavgift ,se nedan tillkommer anbudsavgift fn. 10:- per vunnet bud I exp. Avg.

 

 

Nästa auktion:

AUKTION 26/11 KL 11.00

Visning från kl 09.30 auktionsdagen

Extravisning lördag 25/11 kl 11.00- 13.00 .

Bilder kommer några dagar före

 

Anbud via mail

 

Anbud kan skickas in via mail fram till kl 10.00 dagen före auktion. Vi skickar tillbaka en bekräftelse när vi har registrerat ert anbud.

 

Kunder som inte har kundnummer, behöver även skicka med kontaktinformation/ adressuppgifter för att vi ska kunna registrera er som kunder. (Fyll i uppgifter under :meddelande)